Få tingene af vejen med kreativ opbevaring

ANNONCE

Hvis du skal flytte sammen med din kæreste, står man pludselig med to liv, der på en eller anden måde skal forenes i samme hjem, uden det skal blive et stort rod. Det kan godt være en udfordring at få plads til begges ejendele, uden det kommer kommer til at se rodet og uorganiseret ud. Der er flere ting, man kan gøre, når man flytter sammen. Første skridt er at sortere alting. Det kan være en langsommelig og kedelig opgave, men det giver en dejlig ro, når først det er gjort. Tag stilling til samtlige af dine ejendele og skaf dig af med dem, som du ikke bruger mere. Der er flere tv-programmer som sætter fokus på netop dette, som man med fordel kan se inden for at få inspiration til, hvordan processen kan forløbe.

Når I begge to er sikre på, hvad I vil beholde, kan I sammen finde ud af, hvor de forskellige ting skal opbevares. Problemet er ofte, at der ikke er plads nok til alle tingene og så ender det med, at de kommer til at ligge og flyde, hvilket kan give et uroligt og stressende udtryk. Men der er flere ting, man kan gøre, hvis man ønsker mere opbevaringsplads. Et oplagt sted til opbevaring er under sengen. Mange har et par bedrollers stående under sengen med sengetøj eller gamle sko, men det er begrænset, hvor meget der kan være deri og derudover bliver der hurtigt støvet og beskidt under sengen, hvilket gør oplevelsen mindre lækker, når man skal have fat i sine ting derinde. Derfor er det en oplagt mulighed at bygge en seng af kommoder. I kan købe nogle kommoder, som I synes passer i højde og længde og skrue dem sammen med beslag på indersiden. Så mangler I bare at lægge jeres madras ovenpå herligheden og på den måde får I masser af opbevaring og I kommer til at ligge som kongelige på den nylavede, høje seng. Og en bonus er, at i slipper for støv under sengen, hvis i vælger kommoder, der står direkte på gulvet.

Et godt tip er, at beholde et lufthul mellem kommoderne, så madrassen kan ånde i løbet af natten. Alternativt kan I bore nogle huller i toppen af kommoderne for at tillade luftcirkulation.

Når først I har fået styr på alle tingene indendøre, venter der måske en opgave med haven, eller altanen, som også kan blive et symbol på jeres nye liv sammen.