Saml vennerne til sommerfest

ANNONCE

Sommeren er lige rundt om hjørnet, hvilket for mange hænger sammen med grillede bøffer, rosévin og kolde drinks på altanen eller i haven. Hvis du har lyst til at samle venner til en festlig aften, kan du nemt tage et kviklån, så du kan betale de lækre bøffer og de farverige cocktails. Det er ikke svært at optage et lån, så lad ikke finanserne stå i vejen for en sjov aften.

Glem hverdagens pligter for en aften
Når der går hverdag og leverpostej i den, er der ikke noget bedre til at ruske op i trivialiteterne end en god, gammeldags fest. Hvis du har lyst og overskud til at gøre lidt ud af det, bliver det ofte en ekstra sjov aften, hvis man på forhånd bestemmer sig for et tema, som kan gå igen i menu, udsmykning og måske endda udklædning.
Et tema som måske ikke er det mest innovative af slagsen, kan stadig være sjovt og gennemført. Et Hawaii- tema kan nemt gengives i kulørte drinks med paraplyer i, blomsterkranse om halsen, kokosnødder, bastskørter og helstegt pattegris.
Et sjovt alternativ kan være at holde et farve-tema. Det kan give en sjov effekt at alting er holdt i eksempelvis gult. Skriv invitationen i et udklip af en sol, pynt op med solsikker og gule rislamper. Desuden kan man kan få guirlander i alverdens farver og udformninger, som nemt kan tilpasses temaet. Til et gult farvetema kan du vælge at pynte op med en ananas-guirlande og gult glimmer og konfetti spredt ud på bordene.
Det er også et festligt indslag, hvis maden holdes i farven gul. Lav en salat af grillede majskerner med polenta og gul peberfrugt og server den med græskar, safrankogte ris, gule squash, flækærter, ost, eller hvad du ellers synes giver mening fra den gule skala. Desserten kan også nemt holdes i de rette nuancer ved at have fokus på mango, havtorn og banan i den søde afslutning på middagen.