Skal du have barn? Filibabba har det hele

Filibabba er et dansk brand, som laver babyprodukter i høj kvalitet. Hos Filibabba er design vigtigt, det er vigtigt for dem, at deres produkter har et tidsløst design samt et funktionelt design. Det er vigtigt for dem, at deres produkter kan bruges på flere måder og kan holde i mange år. Dette er et af de få ting, som viser at Filibabba har en bæredygtig tankegang.

Du kan finde Filibabbas babyprodukter på Little Happys hjemmesiden eller via. dette link: www.littlehappy.dk/filibabba.

Hvis du ønsker, at dit barn skal vokse op omgivet af bæredygtige produkter, som ingen farlige stoffer udleder, er Filibabbas produkter et kig værd. Hvis et barn er vokset op med en bæredygtig tankegang vil de tit selv ende med at få den tankegang en dag.

Find dine must-have produkter hos Filibabba

Hos Filibabba har du mulighed for at finde dine must-have produkter. Når man bliver forældre er det vigtigt at have de fleste ting klar inden barnet kommer. Dette giver mindre stress, når barnet kommer, samt mere kvalitetstid med det nyfødte barn. Hos Little Happy har du mulighed for at bestille dine Filibabba produkter til en god pris.

  • Legetæppe: Legetæppet fra Filibabba er et af deres mest populære produkter. Legetæppet kan bruges af alle børn og er super godt til den nyfødte. På legetæppet kan barnet ligge behageligt og lege med sit legetøj. Her kan barnet også sagtens tage en lur uden at føle ubehag.
  • Babynest: Babynesten er super god, når familien skal på tur. Babynesten kan fungere, som et trygt sted barnet kan slappe af. Når barnet kommer på et besøg et fremmed sted, kan det hele hurtigt virke uoverskueligt, og når barnet så lægges ned i sin babynest, vil de kunne genkende den trygge duft, som gør, at de trygt kan tage en lur.
  • Ammepude: Ammepuden er super smart, når barnet skal ammes. Puden giver barnet en rar og tryg følelse og er meget nem at få med rundt på tur. Ammepuden er med til at støtte mor, når baby skal ammes. Ammepuden gør amningen mere behagelig for både mor og baby.

Lad dit barn vokse op i trygge rammer

Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket betyder at de har fokus på bæredygtighed, social ansvar , økologi og fabriksarbejdernes forhold. Det er vigtigt for dem at fabriksarbejderne arbejder under gode forhold, og at der er god hygiejne, ingen børnearbejdere og mindsteløn.

For Filibabba giver GOTS dem et skub i retningen mod at blive mere og mere bæredygtige.

I dag har Filibabba mange bæredygtige tiltag, som bl.a. en hagesmæk der kan følge med barnet, når han/hun vokser, dette gøres ved en justering bag i nakken. Dog ønsker de at kunne gøre det endnu bedre i fremtiden. Når du køber fra Filibabba er du med til at støtte op omkring disse tiltag og bæredygtige tanker.