Derfor skiftede jeg internet

ANNONCE

Der findes flere og flere forskellige muligheder for at få internet i dag, og mange af dem kender de fleste forbrugere ikke engang til. Når du skal have bredbånd så er det nemlig vigtigt at du undersøger hele markedet, for at sikre at du får den bedste teknologi og udbyder lige der hvor du bor.

Der er nemlig en kæmpe forskel fra bredbånds udbyder til bredbåndsudbyder. Når du skal have internet kan du eksempelvis tjekke op på om du har adgang til bredbånd, mobilt bredbånd eller coax bredbånd, som er internet igennem antennestikket. Eller måske kan du endda få fibernet på din adresse.

Der er en kæmpe kamp om kunderne og derfor kan du som forbruger udnytte at de vil kæmpe om dig.

Hvis du skifter, får du rabat

Når du skal skifte, så er der nærmest altid mulighed for at få rabat hos den nye udbyder du vælger. Mange udbydere giver dig en måned gratis bredbånd når du skifter over til dem, og hvis du vælger at skifte så kan du med fordel også få samlet dine mobiler hos dem og få yderligere rabatter eller services.

Få en nyere teknologi

Hvis du i dag har den almindelige bredbånds forbindelse igennem telefon stikket, så kan du prøve at se om der er adgang til andre nyre teknologier på din adresse. Årsagen til dette er at der ofte er mulighed for en hurtigere hastighed med eksempelvis fibernet. Måske kan du få mobilt bredbånd på adresse, hvor du kan opnå hastigheder på over 100 Mbit hvis du bor tæt på en mast med 4G dækning.

Fibernet eller bredbånd

Når valget står imellem bredbånd og fibernet så skal du finde ud af hvad dit forbrug er. Hvis du bruger meget internet, gamer og streamer tunge HD film så skal du nok have en fibernet forbindelse, men bredbånd er mere end rigeligt hvis du kun bruger nettet til streaming og surfe på nettet.