Jeg tager til Kreta

Har du lagt mærke til, hvor lang juleferie du har mulighed for at få i år? Jeg udnytter den ved at rejse til Kreta med nogle venner. Hvad gør du?

Græsk jul og nytår

Jeg har i mange år været fascineret af andre kulturers traditioner – herunder også deres jule- og nytårstraditioner. Derfor har jeg i år besluttet sammen med en gruppe af mine bedste venner, at vi rejser til Kreta d. 22. december for at holde jul og nytår i det græske øhav.

Vi lejer en bil

Vores plan er at leje en bil, så vi kan komme rundt på øen uden at skulle tage hensyn til offentlig transport. Vi har her fundet meget inspiration til vores tur til Grækenland, og generelt bliver det bare spændende at fejre jul langt fra de vante rammer. Billejen giver os mulighed for at være fleksible og impulsive på vores tur.

Min familie i Danmark er knapt så begejstrede for ideen, som jeg er, men de har efterhånden affundet sig med det. De ved, at jeg altid søger muligheder for at udfordre mig selv påny, og det synes jeg i den grad, jeg gør, når jeg rejser til Grækenland og fejrer jul med mine venner.