Derfor køber jeg kun brugt elektronik

Jeg hader overforbrug. Jeg hader, hvordan vi køber nyt hele tiden uden at tage hensyn til det allerede eksisterende. Der findes for eksempel meget godt elektronik derude, og nogle virksomheder har taget kampen op mod det overforbrug, der finder sted.

Black Friday og brugt elektronik

Virksomhederne, der tager kampen op mod overforbruget, upcycler for eksempel eksisterende elektronik, så du kan købe brugt elektronik, der fungerer lige så godt som nyt. Til gengæld er det væsentligt billigere end ellers, så der er mange penge at spare.

Ved Black Friday gives der endda rabat på de allerede fornuftige priser, så du får billig og god elektronik, der passer fint til de fleste menneskers forbrug.

Black Friday og de andre tilbud

Der er mange andre muligheder for tilbud på Black Friday 29. november 2019. Du kan læse meget mere om traditionen her, hvor der også gives tips til de julegaver, du kan sørge for at få i hus inden decembers begyndelse.

Ved at begynde og tænke i retningen af julegaver allerede i november, slipper du for at foretage impulskøb 23. december. Du er sikker på at kunne give folk det, de ønsker sig, fordi Black Friday ligger i slutningen af måneden, hvor der er mange penge at spare på alt lige fra elektronik til hudpleje, tøj og hårde hvidevarer.