Forkæl dig selv

Der er mange måder man kan forkæle sig selv på. For nogen handler velvære om at finde ro i sit sind og sin krop, men der kan også være nogle helt ydre faktorer, der kan give et lille boost i din hverdag. Her kan du læse mere om, hvordan du kan forkæle dig selv.

Fokus på øjenvipper

Øjenvipper har meget at sige for, hvordan dit ansigt ser ud, og for hvor meget makeup man føler at man behøver. Der er mange der har tynde og lyse øjenvipper, hvilket hurtigt kan give ansigtet lidt manglende konturer og fokuspunkt. Man kan vælge at bruge en god mascara, som for eksempel maybelline-mascara, men der findes også andre løsninger, for dig der ikke vil gå med makeup hver dag.

De seneste årene, er vippeserum blevet et stort hit. Vippeserum giver dig dine drømmevipper, helt uden at bruge makeup. Du slipper for at bruge tid på det om morgenen, og du kan imponere folk med dine helt egne, naturlige vipper. Neulash er et af de sikreste og mest populære vippeserum på markedet. Du kan med fordel også bruge det på dine bryn, for at få tætte, fine bryn. Et vippeserum giver god pleje til dine vipper og giver dem de bedste vilkår for at vokse sig lange og stærke. Det er også rart at få en pause fra meget øjenmakeup, og heller fokusere på et lidt mere naturligt, men velplejet look.

Det er ikke uden grund, at vipper er det hel store indenfor selvforkælelse. Det udgør nemlig en stor forskel, både på hvordan man føler sig, og hvordan man rent faktisk ser ud. Vipper er meget synlige, men man kan også fokusere på at forkæle dele af sin krop, der gør meget arbejde, men er lidt bedre gemt væk.

Forkæl dine fødder

Dine fødder trænger også til forkælelse. Der er mange der glemmer, hvor meget ens fødder rent faktisk arbejder i løbet af en dag. Derfor kan et lækkert fodbad, bidrage til at lette trætte og ømme fødder, efter en lang dag. Det er ekstremt afslappende, og giver hele din krop en følelse af ro og velvære. Man kan godt komme til at glemme sine fødder lidt, men man skal passe godt på sine fødder, som skal bære ens krop gennem hele livet. Derfor skal du ikke glemme denne del, når du skal forkæle dig selv. Det er vigtigt, at du tager godt vare på dem.

Det er rart at bruge lidt tid på sig selv en gang i mellem, og finde en balance mellem ydre og indre velvære, der gør at du både føler dig veltilpas og ser fantastisk ud.