Er din garderobe klar til foråret?

Foråret er lige om hjørnet og ved du hvad det betyder? Det betyder at vi kan begynde at smide den tykke vinterjakke og vinterstøvlerne. Det er tid til hvide gummisko og de nye forårskollektioner rammer hylderne. Er du og din garderobe klar? Hvis ikke kan du blive det her. 

Skal du lige nå at have de nye lækre forårsvarer med inden foråret rammer os, så skynd dig at slå til. Mange af de stile som var in i efteråret og sommeren holder ved, og du kan stadig nå det. Snart titter solen frem og så kan vi endelig lægge den tynge vinterjakke på hylden og hoppe i lækkert sommertøj. Du kan tjekke de nye lækre forårsvarer ud på Mettepshop.dk. Læs videre og saml lidt inspiration til hvilke stiles der er på mode lige nu. Så kan du nå at klikke de lækre items hjem som du mangler til din forårsgarderobe.

Klæd dig bedst til det danske vejr

Det danske vejr er, har været og vil altid være lidt tricky at klæde sig i. Men det er ikke ens betydende med at man ikke kan være stilfuld samtidig. Den bedste måde at være forberedt på ethvert vejrskifte er lag. Sweatere over kjoler er den helt nye trend, så smid en lækker blød sweater i kurven sammen med den fine forårskjole, så er du good to go. 

Desuden er strikveste også kommet helt vildt på mode, og er også en super måde at holde kroppen varm uden at skulle gemme ærmerne indenunder væk. Vestene er også super populære sammen med skjorter, der også er oppe i tiden. Skjorter med store kraver eller ærmer der puffer, pifter den klassiske stil lidt op.  

Desuden går smarte gummisko aldrig af mode, og kan snildt gå sammen med kjoler. Det er endda lidt street, og gør dit look lidt mere casual looking. På den måde kan du være praktisk med lækre gummisko som er gode at gå i og stadig se smart ud. Hvis du er til det, er jeans under kjoler også kommet på mode igen, så hop bare i dine yndlingsjeans og smid en fin kjole over, det er helt acceptabelt.