Del din selvstændige hverdag med andre iværksættere

ANNONCE

CEO er efterhånden en noget udvandet stilling, som betegner den administrerende direktør i en virksomhed, fordi  det er blevet så populært at være iværksætter, entrepreneur, selvstændig – kært barn har mange navne! I Danmark er det nemt at oprette en virksomhed og der er desuden meget hjælp at hente i de større byer. Iværksætterkurser og kontorpladser til selvstændige kan findes overalt – og det er ofte gratis, eller i hvert fald meget billigt.

Selvom du kan få hjælp til at lave dit årsregnskab, lave en bæredygtig forretningsmodel og ansætte din første medarbejder hos diverse iværksætterhuse, så kan det stadig godt være en hård og ensom branche derude i den selvstændige sfære. Især hvis du har en enkeltmandsvirksomhed og kun har dig selv at spise frokost med.

Mindsk ensomheden med en kontorplads sammen med andre
Nogle gange er det bare rart at have en fellow selvstændig at tale med hverdagsting om og som man kan tage en kaffe med på samme måde, som man ville have gjort det med en kollega. Om samtalen handler om at skulle investere sine private midler, om man skal male stuen en ny farve eller man skal gennemgå forskellige forretningsmuligheder, så er det bare rart at tale med en i samme båd.

Overvej derfor at melde melde dig ind i et kontorfællesskab for selvstændige. De findes i alle prislejer og selvom det kan virke som en stor udgift, der ville være god at spare, så kan det mærkes på motivationen og arbejdsglæden, så det er helt sikkert en god investering i det lange løb.