Film Rejse

Mine yndlings rejse-film #1

Har du nogensinde set en film, og efterfølgende tænkte ”det sted må jeg simpelthen besøge” eller bare stået med en ustyrlig lyst til at rejse? Sådan har jeg det ofte med film, som kan få mig til at ville ændre min livsstil – og rejse til mange forskellige eksotiske steder. Hvis bare man havde det rigtige job eller en rig familie – måske en dag – men i mellemtiden kan vi se på, hvilke film jeg snakker om.

Men husk nu på, der vil altid mangle lige den film du har set på sådan en liste – men det er altså min! Du må gerne smide en kommentar med de film, som du synes mangler på listen.


 

The_Beach_filmNo 1) The Beach

Dette er selvfølgelig en film som skal være på listen, da den kun kan give rejselyst (og måske også fjerne den lidt igen). Filmen har formentlig fået mange backpackere til at drømme om ”øen” og Daffy.

IMDB // Rotten Tomatoes

 

eurotrip_frontcover_large_ti3CjGMXD42azcvNo 2) Eurotrip

Man kan jo ikke andet, end at blive vild med denne film. Filmen har sjove one-liners, ”gode” skuespillere og vigtigst af alt, giver dig et indblik i de ”unikke” ting hver europæisk land har at tilbyde. Du får tips til hvordan du rejser, og måske også hvordan du er ekstra heldig på rejsen.

IMDB // Rotten Tomatoes

 

Into-the-wildNo 3) Into the wild

Et helt åbenlyst valg for enhver backpacker. En film omhandlende den drøm, som rigtig mage har omkring at rejse – og måske en smule mere ekstrem. At udleve en drøm som rigtig mange går med, og ligge alle omverdenes ønsker og krav til en efter endt studie, på hylden. Har du et ønske om, at forlade Danmark og få den oplevelse du altid har drømt om – så se denne film.

IMDB // Rotten Tomatoes

 

MV5BMjExMTcyMTI2NF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDUxMTI5._V1_SX640_SY720_No 4) Seven Years in Tibet

Selvom de er en smule for meget ”Hollywood” over filmen, så er det stadig Brad Pitt. En dejlig film omkring fremmede kultrurer, som også kan skabe lysten til at smide tøjlerne der holder en tilbage i Danmark

IMDB // Rotten Tomatoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *