Uncategorized

Gaven han vil huske hele livet

Vil du overraske kæresten med en oplevelsesgave for livet, så rejs ud i verden og prøv noget nyt. Materielle goder bliver slidt og forgår, men de allerbedste oplevelser kan man mindes for evigt. Om 20 år vil I stadig kunne tænke tilbage på den aften I Bilbao, hvor I dansede salsa i gaderne til den lyse morgen. Mulighederne er uendelige når blot man udvider sin horisont og rejser med et åbent sind.

Den romantiske weekend

Den klassiske weekendtur kan tage mange former. En aften i Paris kan gøre underværker for romantikken, men husk på at det ikke kun er stedet der bidrager til oplevelsen. Brug jeres fantasi og begiv jer væk fra de klassiske turistzoner.

Uanset hvor du rejser hen i verden, så finder du lokale traditioner og aktiviteter som ikke findes andre steder. Det er sådanne ting der er med til at gøre oplevelsen unik. Alle kan posere foran et monument, men at komme ud og smage på den lokale autencitet er dét der gør turen uforglemmelig.

Rejserouletten til de mest eventyrlystne

Hvis I rigtig skal have en på opleveren, så er der flere danske selskaber der tilbyder et sjovt og anderledes eventyr. Med en “rejseroulette” kender du ikke destinationen når du køber din rejse. Som regel er der nogle kriterier man kan vælge til og fra, men selve destinationen er ukendt. Det er for de helt spontane typer der er friske på at prøve noget nyt.

Mange gange kan det særligt være det spontane element der er med til at gøre oplevelser noget særligt. Når man får brudt de vanlige rutiner, kommer lidt længere væk hjemmefra og giver tid til hinanden.

Særligt det sidste er vigtigt at huske på hvis oplevelsen skal huskes for livet. Så husk at giv jer selv tid til at nyde øjeblikket sammen.

Find dine oplevelsesgaver her: www.find-oplevelsesgaver.dk.

Og husk rejseforsikringen

Rigtig mange mennesker, særligt unge, rejser uden en rejseforsikring. Det er ikke en særligt god idé. Ikke nok med man selv kan blive syg eller komme galt afsted, så risikerer man også at gøre skade på andre mennesker.

I Danmark er vi vant til at sygehusvæsenet og staten klarer alt hvis vi bliver indblandet i et uheld, men sådan er det ikke alle steder i verden. I mange lande kan man blive gjort personligt ansvarlig for en ulykke. Det kan ende med at koste mange penge i sagsomkostninger, erstatningskrav og så videre.

Det er desværre ikke alle der tænker over at de kan ende i sådan en situation når de rejser ud i verden. Men uheldige omstændigheder rammer alle, så vær hellere på den sikre side inden uheldet er ude. Når først ulykken er sket, skal du ikke forvente hjælp fra forsikringsselskaber eller den danske stat. Så må du selv betale regningen.

Find din rejseforsikring her: www.rejseforsikringsguiden.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *