Personlig

Find den perfekte gave til din mor eller veninde

Julen er lige rundt om hjørnet, og for de fleste er det en dejlig tid fyldt med kærlighed og hygge med vores nærmeste. Men det er også en travl tid, hvor vi render til julefrokoster og andre sociale arrangementer, og samtidig skal der gøres klar til juleaften i form af gaver og diverse indkøb. Der er altså nok at se til de næste par måneder, og derfor får du her nogle tips til den perfekte gave til hende, du holder af.

Hvis der er én ting, der altid er et hit hos kvinder, så er det smykker. Smykker giver et elegant og feminint udtryk, og er ofte det, der er med til at sætte prikken over i’et på outfittet. Smykker kan bruges til at sætte et statement, og det kan bruges til at opgradere og nedtone stilen. Online finder du et væld af webshops, der sælger smykker fra mange kendte designerbrands, og det kan være svært at vælge.

Hos Vibholm er det heldigvis ikke svært at finde noget, der vil falde i god jord. Her er repræsenteret store designere som Dyrberg/Kern, Line & Jo, Michael Kors, Pandora og mange andre. Stilen varierer fra det enkle og klassiske, til det mere rå og kantede, i både sølv og guld og både med og uden sten, perler og andre detaljer. Et særligt brand er Blomdahl. Blomdahl producerer og designer hud- og energivenlige smykker, hvilket vil sige, at deres smykker er lavet af noget specielle materialer med så få usunde stoffer som muligt. Du kan klikke her og se nærmere på de smukke smykker fra Blomdahl.

Skab glæde med lækkert interiør

Er du alligevel lidt i tvivl om, hvorvidt et nyt smykke vil falde i god jord, så er der heldigvis også rigtig mange andre muligheder for at sprede glæde juleaften. Mange kvinder går vældig meget op i indretningen derhjemme og af samme årsag er nettet spækket med fristende designs fra populære brands. Går du efter de helt store designere, så bør du uden tvivl lægge vejen forbi Brdr. Sørensen. Her finder du nemlig møbler, belysning, tekstiler og accessories fra Arne Jacobsen, Ferm Living, HAY, Piet Hein og mange flere. Du kender måske allerede den kendte Kubus lysestage – en oplagt gaveide til hende, der sætter pris på design og æstetik. Find det her og overvej om den skal være sort, hvid eller en helt tredje farve. Den kommer nemlig i seks forskellige farver, så der er en til enhver smag og ethvert hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *