Indretning Uncategorized

Diamonds are a girl’s best friend

Sådan sang Carol Channing for første gang i musicalen Gentlemen Prefer Blondes i 1949, der handler om to kvinder på jagt efter kærligheden. Selvom diamanter nok langt fra er den fuldstændige vej til lykke, som det ellers blev fremført i den verdenskendte musical, så er der måske alligevel noget om snakken, når det handler om kvinder og smykker. For de fleste kvinder elsker nemlig at pynte sig med smukke smykker – men hvorfor så egentlig det?

Kvinder har altid gået med smykker. Lige siden de smukke ting har eksisteret, har kvinder været tiltrukket af både øreringe, halskæde og fingerringe. Dengang var smykker et symbol på velstand, hvor dyre smykker var tegn på, at man var lidt højere i samfundet end andre. I dag er smykker for alle, og mange kvinder bruger ofte smykkerne til at sætte prikken over i’et på påklædningen. Smykkerne er med til at understrege vores personlige stil, og hvis du er kvinde, kan du sikkert nikke genkendende til, hvordan den helt rette halskæde eller fingerring fuldender ethvert look.

Derudover kan smykke også have en symbolsk værdi. Smykker gives nemlig ofte som gave, og derfor bliver der automatisk koblet en historie til smykket. Armbåndet, der gives til en god venindes dimission. Halskæden, børnene overrasker deres mor med til den runde fødselsdag. Fingerringen, som manden giver til kvinden i sit liv. Selvom smykket i sig selv kan have en stor materiel værdi, så kan det bagvedliggende minde i virkeligheden være endnu mere dyrebart.

www.jewelier.dk finder du et stort udvalg af kvalitetssmykker til enhver smag. Så forkæl dig selv – eller en du holder af – med smukke smykker.

Tøj, der klæder

Men smykker er langt fra alt, når du vil se ekstra godt ud. Tøj og sko kan nemlig også være med at udtrykke din personlighed, og nogle gange siger den helt rette kjole eller de helt perfekte stiletter mere om dig, end du tror. Tøj skal først og fremmest have en praktisk funktion, så vi føler os komfortabelt klædt på, og så vi kan holde varmen. Men derudover har tøj meget mere end blot en praktisk funktion. Nederdelen i det helt rette print eller den særlig flotte udskæring giver et ekstra touch til din stil. Selvom shopping kan være trættende for både ven og dankort, så kender de fleste kvinder sikkert følelsen af, hvordan en god omgang shopping alligevel kan give en enorm følelse af velvære.

style

Det er nok de færreste kvinder, der ikke har mindst et par stiletter stående hjemme i klædeskabet. Stiletter tilføjer nemlig noget særlig feminint til outfittet, og selvom de høje hæle til tider kan være på besværlige at gå i og give ømme tæer, så nyder de fleste kvinder alligevel at bruge stiletter både til hverdag og fest. Når du vælger højhælede sko af høj kvalitet, skåner du fødderne for unødig belastning, og du får samtidig et par sko, du kan holde til at gå i igen og igen – og igen.

Hvis du drømmer om at blive godt klædt på af et dansk modebrand, kan du med fordel besøge hjemmesiden www.ilsejacobsen.dk. Her finder du nemlig et stort udvalg af kvalitetstøj og sko, der passer til enhver kvinde, og du kan altid shoppe med ekstra god samvittighed, da du får gratis fragt ved alle køb over 499 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *