Rejse

Destinationer du skal besøge i 2018

Spanien, Italien, London (selvom det blot er en by), Paris og disse gængse destinationer, kan meget hurtigt blive for kedelige. Selvfølgelig er landende og byerne ikke ens, men du kan mere eller mindre bruge den samme metode til at udforske landet/byen.

Ved at blive ved med at rejse i europæiske lande, bliver du meget hurtig tryg og vil derved ikke være så udforskende. Men hvis du derimod er i et land, med en helt anden kultur end de fleste europæiske, så vil du med garanti få mere ud af din rejse.

Spanien – Picos de Europa

Vi har allerede nævnt at Spanien er et land, du hurtigt kan blive for tryg ved, eller føle er kedelig. Picos de Europa er en undtagelse i Spanien.

Hvis du elsker natur, er dette en ”must-” oplevelse. En fantastisk nationalpark, uimodståelige bjergkæder der får kæben til at falde til jorden.

Og så er det endda stadig i Europa.

Rusland – Moskva

Moskva er en by fyldt med historie. Det er en by der er smuk på sin helt egen måde. Smuk, som ingen anden by i verden kan sammenlignes med.

Kontrasten fra at leve i et vestligt land, til at opleve og bo i det helt modsatte, er noget der virkelig får øjnene op for forskelligheder. Det er nemlig ganske sikkert, at når du først har været i Moskva, vil du også opleve meget mere, når du kommer til et andet land eller en anden by.

Ecuador – Galapagos

Du kan godt se at et mønster tegner sig, ved at vi prøver at undgå de Europæiske lande. Du kan nemlig først få et helhedsbillede, når du har oplevet alle kanterne.

Ecuador er nærmest den største kontrast til Moskva som du kan finde. Her er der et helt andet klima, natur, dyreliv og adfærd blandt menneskerne.

Galapagos har det hele. Her får du atter en udsøgt natur, der er i en liga for sig selv og så kan du samtidig opleve et lokalsamfund, som Charles Darwin står bag.

Pointen er, at du skal prøve noget anderledes. Dette vil berige dig på det kulturelle og personlige plan.

Hvis pungen ikke er til, så kan du evt. låne penge til rejsen. Du kan få et lån trods rki, så alle har mulighed for at komme med på ferie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *