Personlig

Den perfekte morgenrutine

De fleste foretrækker en stille morgen, uden for meget travlhed og ting der skal tages stilling til. Samtidigt kan vi næsten alle godt lide at sove så længe som muligt, og også meget gerne ligge lidt ekstra tid i sengen.

En god morgenrutine kan være vigtig for resten af ens dag og derfor kan det være en god idé, at strukturer den, så der ikke opstår irriterende situationer man kunne have været foruden.

Lad være med at snooze

Det kan være virkelig fristende at snooze og mange gør det helt sikkert. Hvis man kan styre det og altid står op tids nok, er det ikke et problem, men overvej kraftigt om det er nødvendigt! Du er oftere meget mere frisk, hvis du blot står op når vækkeuret ringet. Har du problemer med at komme op i de mørkemåneder, kan et solur, være en udmærket investering.

Gå i bad om morgenen

Hvis man kan se frem til et forfriskende bad, kan det nogen gange være nemmere at komme ud af fjerene. Man sveder meget om natten – og nok også mere end man regner med og derfor kan et bad hvor man bliver vasket godt og grundigt, være en virkelig god måde, at starte en ny dag på.

Spring ikke morgenmaden over

Mange mennesker har ingen appetit om morgenen, men det er utrolig vigtigt ikke at springe morgenmaden. Ofte handler det blot om at gøre det til en rutine og udvælge noget let og simpelt mad, som du vender din krop til at spise. Mange vælger frugt eller lignende. Morgenmad behøves ikke at være havregrød!

Forberedelse

Rigtig mange – især b mennesker, har god erfaring med at være velforberedte. Smør madpakken, lig tøjet frem, forbered morgenmaden, pak tasken osv. aftenen før. Det giver dig automatisk et meget større overblik og overskud og morgenen. Desuden undgår du, at glemme noget vigtigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *