Uncategorized

4 typer af covers til de aktive

Der findes utrolig mange typer af covers og næsten lige meget hvad dine behov er, har du mulighed for at finde et eller flere der matcher disse. I dag vil fokus være på de lidt mere aktive brugere og hvilke covers vi vil anbefale til dem. Det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan benytte disse covers, hvis man tager den lidt mere med ro. For i sidste ende handler det jo om, at beskytte sin smartphone på bedste vis.

Vi håber I har lyst til at læse med og forhåbentlig blive inspireret til, hvilket eller hvilke covers, der vil være det helt perfekte match, hvis du som os, holder af en aktiv livstil og ikke ønsker at din smartphone, skal lide under dette.

Alle dem i læder

Som overskriften antyder drejer dette sig ikke blot om et enkelt cover, men derimod en lang række. Materialet læder bliver nemlig i stor stil benyttet til covers og det er der selvfølgelig en grund til. Læder er holdbart, slidstærkt og naturligt og derfor er det er materiale, der er værd at foretrække.

Her er et eksempel på et godt læder iPhone 6 cover fra MobilCovers.dk, som både er praktisk og beskyttende. Alle de vigtige kanter er godt pakket ind, og beskyttes fra slid og en tabt iPhone.

Bliver din telefon taget meget op og ned af lommen på en dag eller gennemgår andre former for slid, så er materialet læder bestemt noget, du skal overveje. Især læder etuier med en hænge funktioner, en klap der beskytter skærmen eller lignende, er at fortrække for aktive brugere.

Det ultimative cover

Hvis man allerede har været i gang med at kigge på covers, så ved man nok allerede hvilken type af cover, vi snakker om her. Det er selvfølgelig håndværker coveret. Der findes flere modeller, men fælles for dem alle er, at der er stor fokus på modstand!

Man behøves ikke nødvendigvis at være håndværker, for at det vil være en god idé at investerer i sådan et cover. Er din telefon altid med på farten og skal kunne tåle at blive tabt, ridset osv. så er et håndværker etui, det du skal på udkig efter.

Det vandtætte

Dyrker du vandsport eller befinder dig meget udenfor i alle slags vejr, så er et vandtæt cover, måske ikke nogen dårlig idé. Det at gøre et cover vandtæt kræver en smule og derfor vil et vandtæt cover også automatisk, kunne holde til en hel del. Flere af dem kommer blandt andet med et panserglas, som beskytter mod direkte slag på skærmen.

Et alternativ til det klassiske vandtætte cover – nemlig posen – som dog er mindre brugbar i andre situationer 😀 Kan købes her.

Et vandtæt cover har meget tilfælles med de førnævnte håndværker covers, men skal fokus være at telefonen kan benyttes i alle slags vejr, så er det dette cover du skal købe.

Det sportsvenlige

Er kravet til dit nye cover, at det altid skal være muligt at have din telefon med, når du er aktiv, så findes der en lang række sportsvenlige covers. De fleste der sælger covers har en helt sektion til dette, med mange gode modeller. Det smarte ved mange af disse typer af covers, er at du kan vælge kun at benytte dem mens du dyrker sport. Har du brug for et cover til løb eller cykling, kan du nemt monterer din telefon på armen i et cover, som giver ekstra beskyttelse, samt gør det nemmere at have telefonen med dig.

Fungerer armen ikke for dig, så er en bæltetaske, rygsæk også muligt. Dette bevæger sig måske lidt længere fra et simpelt cover, men smart er det stadigvæk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *